TRS Belysning

Vi hjälper dig med belysning och ljusdesign

Säkerhet inom trafikmiljö handlar även till stor del om bra belysning, och den delen bör integreras i planeringen från start. Därför erbjuder vi rådgivning, konsultation och projektering inom belysning som en central del i vår verksamhet. Med många års erfarenhet inom ljusplanering och belysningsutredningar kan vi med vår breda kunskap skapa allt från enkla lösningar till spektakulära projekt. Kika gärna på några av de spännande projekt vi har arbetat med.

Det här är några av tjänsterna vi erbjuder

Det finns knappt ett projekt som inte också har behov av belysning på något sätt. Med vår kunskap och erfarenhet inom området kan vi se till att belysningen håller samma höga kvalitet som resten av ditt projekt.

Programskrivning

Utveckla belysningsprogram för städer, projekt, områden, parker m.m.

Mätning och verifiering

Vi kan hjälpa dig säkerställa att du fått vad du köpt. Behöver ni se över att belysningen följer gällande standard? Både innomhus och utomhusprojekt.

Projektering av belysning

Skissideer och konceptutveckling

Provbelysning

Vi hjälper dig testa dina tankar och idéer och tillsammans med er tar vi fram en testkväll där vi säkerställer den kvalitet ni behöver.

Föreläsningar och utbildningar

Vi har möjlighet att göra allt från en kortare föreläsning till längre utbildningsatsningar. Behöver du kunna göra bättre beräkningar? Vill du kunna mer om utomhusbelysningens framtid? Vill du förstå mer om hälsa, hormoner och hur det är kopplat till ljus? Boka en föreläsning!

Utredningar

Vi har gjort ljusförordningsutredningar, kulturmiljöutredning, hälsa för höns, störande lysande reklam i stadsmiljö, smarta städer ur ett belysningsperspektiv och trygghetsutredningar. Vi hjälper dig ta fram det du har behov av att veta eller verifiera.

Beräkning och modell

Vill du se hur ditt projekt blir i 3d innan det börjar byggas eller behöver du beräkning av ljuset?

Rådgivning

Hitta rätt produkt, rätt personer till projektet eller rätt underlag.
KONTAKTUPPGIFTER

Postadress: Pilgatan 7
564 35 Bankeryd
Mobile: +46(70) 631 11 22
info@trsconsulting.se
order@trsconsulting.se

SOCIALA MEDIER