Medarbetare

Vi finns här för att hjälpa dig

Patrik Ekberg TRS

Patrik Ekberg, VD

TRS Consulting AB drivs av Patrik Ekberg. Patrik har ca 25 års erfarenhet av att arbeta med väg- och trafiksäkerhet och stora infrastrukturprojekt. Hans kontaktnät i Sverige och internationellt är stort då han i sina tidigare positioner jobbat och ansvarat för olika företags affärsutvecklingsområden, med världen som arbetsplats.

Kontakta Patrik på +46(70) 631 11 22 eller patrik@trsconsulting.se

“Affärsutveckling och relationer blir allt viktigare idag! Marknaden kommer närmare och närmare oss och tillgången på produkter och tjänster finns överallt. Men frågan är, förstår vi alltid de krav och regler som vi behöver när vi etablerar vår nya affärs- och konkurrenskraftiga produkter och företag? Infrastruktur är en stor del av vår framtid, följ oss och se möjligheterna. Create the right contacts around the world and get started.”

Johan Röklander TRS

Johan Röklander, ljusdesigner

Johan är sedan våren 2019 del av TRS Consulting där han med med sina 15 års erfarenhet inom ljusdesign är den bärande kraften i vårt affärområde “TRS Light”. Johan är en av landets mest välrenommerade experter inom ljusdesign och har sin erfarenhetsbas inom såväl forskning, utbildning som konsult inom kommersiell design. Så sent som våren 2019 valdes ett projekt där Johan har stått för designen ut som en av fem finalister i den globala och mycket prestigefyllda tävlingen “Lighting Design Awards”, där finalen gick av stapeln i London i konkurrens med ledande ljusdesigners från hela världen. Det är ingen hemlighet att vi är oerhört glada och stolta över att ha fått Johan ombord som både konsult och delägare i TRS Consulting. Hans kompetens stärker vårt utbud på ett fantastiskt fint sätt!

Kontakta Johan på +46(70) 207 13 93 eller johan@trsconsulting.se

“Under de snart 15 år jag varit aktiv inom belysningens område har jag haft fördelen att få prova på det mesta, allt från till energiberäkningar och avancerade ljusmätningar till armaturdesignsutveckling och undervisning inom ljusets underbara värld. Från forskningsprojekt till trygghetsvandringar. Från planering till besiktning. Jag har under de senaste åren varit en av landets mest anlitade talare i ljusdesignfrågor och varit moderator på flertalet konferenser. Som en av få har jag erfarenhet från arbete som kommunal ljusdesigner. Under lite mer än tre år arbetade jag för Jönköpings kommun som ljusdesigner inom utomhusbelysning, där jag tog fram kommunens belysningsprogram. Att också ha haft möjligheten att undervisa på olika lärosäten och bidra till personalutveckling i olika företag har bidragit till att fördjupa mina kunskaper ytterligare. De senaste åren har mitt fokus huvudsakligen varit utomhusbelysning, programskrivning och utredningar inom utomhusbelysning.”

Lena Ekberg TRS

Lena Ekberg, ekonomi & administration

Lena ansvarar för ekonomi och administration i TRS Consulting. Hon är företagets ryggrad vad gäller att ha ordning och reda på det adminstrativa Har du fakturafrågor eller behöver hjälp med något annat adminsitrativt så är det Lena du ska ta kontakt med!

Kontakta Lena på lena@trsconsulting.se 

“Ekonomi och administration, ordning och reda. Visst är det saker som är nödvändiga för att få ett företag att snurra, men för mig är min uppgift mycket mer än att hålla koll på siffror och summor. Jag får inblickar i företagets alla olika sidor. Mina kollegor har väldigt olika roller och arbetsområden, och jag har förmånen att vara involverad i allt vi levererar. En omväxlande och inspirerande sysselsättning som gör att det är kul att komma till jobbet varje dag.

Niklas Tiger, delägare & mentor

Niklas Tiger är tillsammans med Patrik Ekberg grundare av TRS consulting. Niklas har många års erfarenhet av att starta, driva och utveckla företag. Till TRS tillför han sin erfarenhet inom ekonomi, strategi, verksamhetsutveckling och ledarskap.

Kontakta Niklas på +46 (730) 60 12 19 eller niklas.tiger@advania.com

“Att i en omgivning av engagerade kollegor starta och utveckla företag är något av det roligaste och mest inspirerande man kan göra. När man hittar den rätta mixen av människor med kompetens och erfarenhet som kompletterar och inspirerar varandra att hela tiden vilja framåt släpper man oss krafter som knappt går att stoppa. Både Patrik och Johan står för en gedigen och unik kompetens inom sina respektive områden och båda har också ett brinnande engagemang och intresse för att hela tiden utveckla både sig själva och vår verksamhet. Det är därför en stor förmån att få vara med i TRS resa och få se verksamheten fortsätta utvecklas mot nya nivåer.

Birgit Breinhölder TRS Consulting

Birgit Breinhölder, Marknad & Kommunikation

En bakgrund i litteratur- och språkvetenskap plus många års erfarenhet av kund-och upplevelseorienterad marknadsföring inom IT-sektorn gör Birgit till en annorlunda och kraftfull tillgång i TRS-familjen. Det är hon som ofta ligger bakom vår kommunikation utåt, både på webben och i våra sociala kanaler.

Kontakta Birgit på birgit@trsconsulting.se

“Jag gillar att leka med språk, ord, bilder och att helt enkelt bygga budskap och berättelser i olika former. Skapandet är det som driver mig och inget slår den där känslan att producera något från grunden och bara hamna rätt. Hos TRS får jag både användning av och kan utöka mina kunskaper. Ett i mina ögon både givet och givande samarbete!”

KONTAKTUPPGIFTER

Postadress: Pilgatan 7
564 35 Bankeryd
Mobile: +46(70) 631 11 22
info@trsconsulting.se
order@trsconsulting.se

SOCIALA MEDIER