God Jul och Gott Nytt År från oss på TRS Consulting!

Publicerad: 2020-12-21

Bolaget har fortsatt att utvecklas positivt med ett utökat utbud och affärsmässiga framgångar både inom trafiksäkerhet och ljus/ljusdesign. Det nyetablerade affärsområdet TRS-Light har varit en stark bidragande faktor till ökande omsättning och vi har vunnit några viktiga upphandlingar inom området.
Den pågående coronapandemin har haft en viss påverkan på bolaget i form av några uteblivna uppdrag samt föreläsningar som blivit senarelagda. Trots detta så bedöms bolagets direkta ekonomiska påverkan som minimal.

Ljusa utsikter framåt

Vi på TRS ser en fortsatt stark och ljus framtid där våra unika lösningar och produkter får mycket positiv respons hos både befintliga och potentiella kunder. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt samarbete under 2021.

TRS stödjer Musikhjälpen

Istället för julklappar till medarbetare och kunder väljer vi att stödja Musikhjälpens insamling på temat “Ingen människa ska lämnas utan vård”. Läs mer om Musikhjälpen 2020

God Jul och Gott Nytt År från oss på TRS Consulting!

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer