Spelglädje och prestation går hand i hand

Publicerad: 2020-10-22

TRS är stolt sponsor där spelglädje och prestation går hand i hand. Vi är stolt sponsor till Hannes Nyström och Joel Nyström som spelar för Jönköpings IK.

De visar att spelglädje och prestation går hand i hand: Joel gjorde 2 mål i första matchen i början på oktober. Dessutom blev han vald till matchens lirare. Hannes gjorde sin SSL-debut då och lyckades även han göra 1 mål. Med andra ord en grym start på säsongen och TRS samarbete med JIK och pojkarna!

Vi hade förmånen att vara med på plats och ser fram emot att följa deras spel framöver. Här får spelarna ordet:

Joel Nyström, JIK

Det känns jättekul att TRS Consulting vill vara med och stötta min innebandysatsning iår igen. Det är 3:e säsongen de är med och jag känner mig mycket hedrad över att vårt samarbete fortsätter.

Jag har känt Patrik länge, han har varit med under större delen av min juniorkarriär vilket gör det ännu roligare att han och TRS nu vill vara med på min fortsatta seniorkarriär. Vi har delat många minnen och segrar ihop och jag hoppas och tror att det kommer bli fler sådana minnen med TRS Consulting!

Hannes Nyström, JIK

Samma här, det känns extremt kul att Patrik och TRS Consulting vill vara med och hjälpa mig med satsning mot toppen. Det här blir mitt första år med TRS som sponsor och det känns grymt! Jag hoppas att jag kan visa vad jag går för och ta nya mål inom innebandyn tillsammans med TRS!

Bilder: JIK

Följ JIK gärna på FacebookInstagram och Twitter!

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer