TRS Consulting med nytt belysningsuppdrag i Uddevalla

Publicerad: 2022-01-21

Uddevalla kommun ansvarar för cirka 10 000 belysningspunkter och 13 trafikljusanläggningar i sin anläggning, med Uddevalla Energi som ansvariga för driften av hela systemet.

För att säkra upp tryggheten för invånarna och säkerställa att energin används på rätt sätt har Uddevalla kommun nu upphandlat en plan för den framtida utvecklingen av sin belysningsanläggning och vi på TRS Consulting är stolta att ha vunnit upphandlingen tillsammans med nystartade Ljusstudion. Uppdraget som kommer att löpa under hela 2022 innefattar att ta fram belysningslösningar för viktiga stråk i staden Uddevalla och dess kransorter. Inom programmet kommer vi att ta fram energibesparande lösningar, dessutom är ett av projektmålen att ge svar på vilka styrsystem som staden ska använda sig av under de kommande åren.

Tillsammans med kommunen, Polisen och Uddevalla energi skapas ett nytt belysningsprogram för hela staden med målet att belysningen i Uddevalla ska fortsätta att utvecklas hållbart för hela kommunen.

Fin belysning på Uddevalla Torg.
Den här fem meter höga hästen heter Syrian Horse och skapades av Mohannad Soleman.
Tryggt och snyggt med upplysta gångvägar i Uddevalla.

Utforska mer

Relaterade nyheter

Vårens nya uppdrag

Vårens nya uppdrag

Våren närmar sig med stormsteg, och det är tydligt att behovet av innovativ belysning bara växer sig starkare. Hos TRS...

läs mer