Sarisa Adami på TRS Consulting

TRS Consulting presenterar stolt vår nya medarbetare Sarisa Adami, en otroligt talangfull 3D-modulerare. Därmed utökar vi våra kompetensområden och kan ge oss in på helt nya områden.

Sarisa har under många år bott och arbetat i Dubai. Där har hon arbetat med att ta fram 3D-modeller och bilder för arkitektuppdrag. Nu kommer hon med sin specialistkompetens vara en del av TRS Consulting. Hennes första uppdrag är exempelvis att ta fram en 3D-markmodell för Östersunds kommun som kommer att ligga till grund för en ljusstörningsutredning. Detta nya spännande uppdrag kommer vi att berätta mer om inom kort.

Sarisa Adami på TRS Consulting

Nya möjligheter för oss och våra kunder

Sarisa har varit med och designat allt från stora köpcenter till modeller på privata villor och till möbelföretag. Därför kan vi nu med hjälp av hennes kompetens förse våra kunder med allt från 3D-modeller till VR-modeller, produktmodeller och bilder. Vi kan måla upp hela vägprojekt smidigt och snyggt i en virtuell modell. Vi kan vi ta fram 3D-modeller på en mittbarriär eller lyktstolpe, men såklart även på hela trafikplatsen du vill ha gestaltad. Du kan få en modell som visar hur det ser ut både i dagsljus och på natten med gatubelysningen tänd. Framförallt är det inte bara ljus och ljusdesign vi kan rita upp – utan också projekt inom väg & anläggningsprojekt (vägar och gators utformning), golfbanor, kyrkor, i princip all typ av infrastruktur.

Hur funkar belysningsdesign med 3D-modeller? 

Är du nyfiken hur det går till? Med Sarisa Adami på TRS Consulting kan vi ta fram 3D-modeller och konverterar dem sedan för en ljusdesignprogramvara som utför ljusberäkningen. Vi kommer dessutom att visa upp några av hennes skapelser både här på hemsidan och i våra sociala medier. Redan nu kan du kika på bilderna här nedan för att få en första uppfattning hur 3D-modulering kan se ut. Detta ger oss oändliga möjligheter att skapa en ännu bättre förståelse för helheten i ditt projekt. Kontakta oss gärna! Därmed hälsar vi Sarisa välkommen och passar på att önska alla en trevlig sommar!

Exempelbilder

Klicka på bilderna för att titta närmare på modellen över Östersunds skidbacke: