Vad får oss att att cykla mer?

Publicerad: 2021-05-17

Hälsosamt för både människa och klimat: att cykla är inne, och många av oss skulle vilja cykla mer i vardagen. Vad kan vi göra för att underlätta och främja cykling? Jo, vi kan bidra till enklare och säkrare sätt att parkera sin cykel! Kika på TRS nya produktsortiment här.

Smarta lösningar

I en ny värld där cykeln står i fokus behöver vi mer plats och fler möjligheter att ta hand om våra parkerade cyklar. Vi på TRS har tagit fram en mängd smarta lösningar där cykeln står i fokus. Vi vänder oss till exempel till:

  • Kommuner
  • Fastighetsägare/fastigheter
  • Sjukhus
  • Vårdcentraler

För både miljöns skull och vår egen hälsa är det bra att oftare ta cykeln istället för bilen. Speciellt för kortare sträckor är fördelaktigt att låta bilen stå. Vill man vara hyfsat snabb och kunna transportera eventuella inköp är cykeln det givna valet, men då är det viktigt att det finns gott om funktionella och säkra parkeringsmöjligheter på plats.

Bilderna nedan visar ett axplock ur vårt nya produktsortiment. För mer information kontakta oss gärna.

En stilren och enkel lösning som smälter in i omgivningen.
Skydda gångvägen och erbjud en säker cykelparkering för dina besökare.
En lägre variant som ger både stöd och säkerhet.
En modern variant i färgglad design.

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer