God Jul och Gott Nytt År från oss på TRS Consulting!

Publicerad: 2021-12-21

Nu lämnar vi 2021 bakom oss och siktar in oss på 2022. Pandemin påverkar fortfarande och vi får helt enkelt bita i och fortsätta ta ansvar och hjälpa varandra, vilket i sig är en bra grej. Vi på TRS har haft ett fantastiskt år med många fina minnen och upplevelser, och detta är naturligtvis tack vare alla våra grymma kunder och leverantörer som gör det möjligt och som tror på oss. Grymt kul att vårt arbete kan inspirera så många människor!

Vi söker alltid efter sätt att ge tillbaka och vill visa vår uppskattning genom att donera till organisationer som gör ett viktigt arbete både lokalt och runt om i hela Sverige. I denna anda valde vi på TRS tillsammans att i år bidra till Barncancerfonden.

Vi önskar alla våra kunder och partner en glad, säker och rofylld julhelg. Vi ser fram emot att tillsammans med er åstadkomma ännu mer under 2022!

Vad tycker du förresten om vår nya animerade logga? Klicka på play-knappen här nedan – detta kommer du se mer av även under nästa år…

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer