Nytt år, nytt utseende

Publicerad: 2023-02-01

Vi på TRS har haft en fantastisk utveckling de senaste åren och satt våra produkter och tjänster till våra kunder i fokus. I samband med det kände vi att det var dags att spegla att vi som verksamhet ständigt förnyas och siktar mot nya mål tillsammans med er.

I höstas påbörjade vi resan mot ett nytt TRS-varumärke och hittade en perfect-match att styra oss rätt i Sandra Melms, Hon är stjärnan bakom vår nya webb och tack vare hennes talanger kan vi nu även erbjuda fler tjänster inom webbdesign, UX och varumärkesarbete. Under de senaste månaderna har vi bollat idéer, ritat om webbkartan och bestämt oss för det nya TRS-utseendet med sobra färger där produkterna får vara färgklickarna.

Nu är det äntligen dags att trycka på knappen och gå live med vår nya webb. Vi hoppas du trivs i vårt nya hem och ser fram emot att tillsammans skapa ännu mer värde och nya säkra lösningar i trafiken!

TRS nytt utseende

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer