TRS fortsätter stödja den lokala idrotten

Publicerad: 2022-09-17

I dagarna har vi förlängt vårt avtal med bröderna Hannes och Joel Nyström – ett självklart val för oss att stödja vår lokalidrott och fortsätter satsa på dessa två unga talanger.

Säsongen som startar på söndag innebär att Joel är ny kapten för laget samt att det under det kommande året också blir landslagsspel. Vi snackade med grabbarna inför säsongen:

Hej på er! Hur känns det att gå in i den nya säsongen? 

Joel: Det känns otroligt inspirerande faktiskt. Vi har tränat en lång försäsong, så att serien äntligen drar igång ska bli mycket kul! Vi har gjort en bra silly-season med många spännande nyförvärv. För mig personligen känns det strålande, och min känsla är att det gäller för hela laget! 

Hannes: Den nya säsongen känns väldigt spännande, återigen har vi tappat någon stjärnspelare och ersatt med fler unga talanger vilket känns väldigt kul! Även skönt att matcherna man börjar spela nu gäller något!

Hur var sommaren då, har ni kunnat återhämta er? 

Joel: Under sommaren så har jag spelat mycket golf och hängt med mina polare och min flickvän. Vi har sommarstuga på Öland så en ganska stor del av semestern har spenderats där, vilket har varit mycket trevligt. Utöver detta har jag tränat mycket och hållet uppe formen så man är redo för säsongen.  

Hannes: Under sommaren har jag mestadels jobbat då jag tog studenten förra året. Så det var mycket jobb för mig, och när jag väl var ledig så var jag på Öland och vilade upp mig och badade. Träning har ju såklart varit viktig under sommaren också så man kliver in i säsongen fullt förberedd!

Joel, du går ju in som kapten nu – vad ska du fokusera på, och hur går tankarna inför landslagsspelen? 

Det känns fantastiskt roligt och motiverande. Det är ett stort ansvar och något som jag hoppas att jag kommer växa med. Både jag och brorsan var uttagna som reserver till U23-landslaget vilket var ett fint kvitto på en bra föregående säsong från vår sida. Så det var fint att blir uppringd av Herrlandslagets tränare Niklas Nordén. Som kapten så kommer jag fokusera mycket på att vi som lag trivs med varandra och att det leder till goda resultat då det är det som i slutändan räknas.

TRS önskar lycka till på planen!

(Foto: Andreas Joakimsson)

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer