Lär känna oss

Tillsammans hittar vi lösningar

Ett brinnande engagemang och intresse för att hela tiden utveckla både sig själva och vår verksamhet – det kännetecknar oss på TRS.

Vi sätter kundvärdet först och arbetar tillsammans för att alltid hitta den bästa lösningen för dig. Att utveckla både oss själva och våra verktyg gör att vi trivs på jobbet och kan leverera hög kvalitet. Här kan du läsa mer om våra kvalitetsmål och vårt miljöarbete, och lära känna våra medarbetare:

 

Kvalitetspolicy

TRS arbetar aktivt och affärsorienterat med att förbättra och utveckla våra kunders verksamheter med de produkter, tjänster och lösningar som ryms inom våra verksamhetsområden. Vår verksamhet och vårt utbud ska ständigt utvecklas och förbättras så att vi hela tiden ökar värdet av vårt kunderbjudande.

Ladda ner TRS kvalitetspolicy

Miljöpolicy

Vi bedriver ett aktivt miljöarbete genom att ständigt förbättra verksamhetens miljösituation baserat på våra ekonomiska och affärsmässiga förutsättningar. Vi är övertygade att detta gör oss till en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare, och en pålitlig och hållbar partner för våra kunder och leverantörer.

Ladda ner TRS miljöpolicy

Vilka är vi på TRS?

Våra medarbetare

På TRS är vi ett härligt gäng som älskar att samarbeta och skapa värde för våra kunder:

Patrik Ekberg

VD

TRS AB drivs av Patrik Ekberg. Patrik har över 25 års erfarenhet av att arbeta med väg- och trafiksäkerhet och stora infrastrukturprojekt. Hans kontaktnät i Sverige och internationellt är stort då han i sina tidigare positioner jobbat och ansvarat för olika företags affärsutvecklingsområden, med världen som arbetsplats.

Johan Röklander

Delägare/Ljusdesigner

Johan är sedan våren 2019 del av TRS där han med med sina 15 års erfarenhet inom ljusdesign är den bärande kraften i vårt affärområde “TRS Light”. Johan är en av landets mest välrenommerade experter inom ljusdesign och har sin erfarenhetsbas inom såväl forskning, utbildning som konsult inom kommersiell design.

Lena Ekberg

Ekonomi & administration

Lena ansvarar för TRS ekonomi och administration. Hon är företagets ryggrad vad gäller att ha ordning och reda. Har du fakturafrågor eller behöver hjälp med något annat inom detta område så är det Lena du ska ta kontakt med!

Niklas Tiger

Delägare & mentor

Niklas Tiger är tillsammans med Patrik Ekberg grundare av TRS AB. Niklas har många års erfarenhet av att starta, driva och utveckla företag. Till TRS tillför han sin erfarenhet inom ekonomi, strategi, verksamhetsutveckling och ledarskap.

Birgit Breinhölder

Marknad & Kommunikation

En bakgrund i språk- och litteraturvetenskap tillsammans med många års erfarenhet av kund-och upplevelseorienterad kommunikationsarbete inom IT-sektorn gör Birgit till en annorlunda och kraftfull tillgång i TRS-familjen. Det är hon som ofta ligger bakom vår kommunikation utåt, både på webben och i våra sociala kanaler.

Sandra Melms

UI/UX Designer

Sandra är en stjärna inom digital marknadsföring och älskar att jobba med både vår egna och våra kunders digitala identitet. Hon utgår från användarnas behov för att skapa designlösningar som är både användarvänliga och unika. Vill du lyfta ditt varumärke med hjälp av digital teknik är du välkommen att kontakta Sandra!