Belysningsprodukter

Hitta det perfekta ljuset hos TRS

Välj mellan olika ljusflöden och utformningar som passar just dina belysningsbehov. Här nedan hittar du ett axplock av alla olika belysningsartiklar vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss för mer information på info@trsconsulting.se eller på 070-631 11 22.

Diago pollare

En enkel pollare med mycket hög avskärmning av ljuset. Perfekt för garageuppfarter, uteplatser, gångytor eller andra platser där det är höga krav på avskärmat ljuset. En tidlös design med enkla former.  

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 286

Effekt: 4,8W

Juncus pollare

Minimalistisk design, med en brun yta, passar perfekt i alla typer av landskap. Den har en zoomlins, dold i det cylindriska ljushuset, som möjliggör manuell justering av ljusstrålen för att uppnå hög visuell komfort och träffa just där ljuset behövs.

 • Justerbar 90º
 • Kan fixeras i marken med en spik.
 • Fyra olika höjder som passar alla projektbehov. 
 • Zoomsystemet låter dig justera ljusstrålningsvinkeln.
 • Kvaliteten garanterar installationen på kustplatser och maximalt motstånd mot mekanisk påverkan.

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 418

Effekt: 6,4W

ROW pollare

Denna samling av Deco Tech-pollare kombinerar LED-lösningar perfekt ihop med högt ljusflöde och modern design. De finns i tre olika höjder varav den största är på 900mm och passar för de flesta sammanhang. Två mindre varianter finns på 500mm och 230mm. Den minsta passar bra för att placeras på stolpar, staket, murar eller i rabatter. Det finns även en motsvarande pollare i svartlackerad aluminium, samt den mer kantiga pollaren Cementi i samma tåliga kvalité.

För utmärkt visuell komfort är lysdioderna på den övre delen av huvudet och vinkeln på diffusorn utformade så att ljuset når ett bredare område och riktas nedåt vilket därmed också undviker eventuell bländning. Med Deco Tech-pollare får du möjligheten att kombinera det visuella uttrycket med materialen runt omkring efter dina krav och önskemål.

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 1071

Effekt: 17,4W

 • 100% integrerad. Basen helt dold inuti pollaren.
 • 100% skyddad. Inkluderar ett teknopolymerlager för att isolera basen från kontakt med marken och förhindra att aluminium skrapas under installationen.
 • 100% stabil. Bas tillverkad i aluminium med större tjocklek för att undvika svagheter och betyder att den kan installeras i privata områden i allmänna utrymmen som köpcentrum eller hotell.
 • 100% lämplig för användning vid havet. Speciell process för att förstärka det yttre skiktet av aluminium för att förhindra rost.
 • 100% rak. Inkluderar 3 extra hål för att säkerställa att alla pollare förblir helt raka under installationen och förhindrar lutning.

Newton Pro pollare

Newton Led Pro är den första LEDS C4-pollaren som inkluderar ett DALI-styrsystem som standard. Med förbättrad konstruktion som är utformad för att göra den mer stabil och motståndskraftig kan denna armatur användas för att belysa både stigar och gångvägar samt större områden på grund av den goda ljusnivån den erbjuder. 

Denna professionella version har en väderbeständig finish som gör den idealisk för användning i marina miljöer och förhindrar repor eller skador. Undersidan av basen har ett skyddande skikt av teknopolymer för att isolera armaturen från marken och undvika eventuell repning av aluminium under installationen, vilket sedan kan rostas över tid 

 • 100% integrerad. Basen helt dold inuti pollaren. 
 • 100% skyddad. Innehåller ett teknopolymerlager för att isolera basen från kontakt med marken och förhindra att aluminiumet repas 

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 2450

Effekt: 22,8W

Newton pollare 

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 573

Effekt: 12,7W

KONTAKTUPPGIFTER

Postadress: Pilgatan 7
564 35 Bankeryd
Mobile: +46(70) 631 11 22
Email: info@trsconsulting.se

SOCIALA MEDIER