Belysningsprodukter

Hitta det perfekta ljuset hos TRS

Välj mellan olika ljusflöden och utformningar som passar just dina belysningsbehov. Här nedan hittar du ett axplock av alla olika belysningsartiklar vi erbjuder. Hör gärna av dig till oss för mer information på info@trsconsulting.se eller på 070-631 11 22.

Spotlights
Gatubelysning
Pollare

Spotlights

Thor Spotlight

Denna samling lågspänningsstrålkastare har en mycket återhållsam och ren design. Tillverkade helt av AISI316 rostfritt stål. De kan installeras i fuktiga miljöer eller till och med vid havet. Perfekt för accentbelysning i trädgårdar. Levereras med en utomhuskabel för att säkerställa hållbarheten på denna robusta spotlight. Minsta stolek 26mm i diameter, medium 50mm i diameter och stora 72mm i diameter. 

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 169-675

Effekt: 2-8,4 W

Thor Spotlight TRS Consulting

Powel Spotlight

Powell är allround-spotlighten som finns i flera olika storlekar och med en rad olika effekter. Den har en utmärkt ljusbehandling och mycket fin ljusbild. Det finns dessutom flera tillbehör som jordspett och fästen att komplettera med.

LED

Färgtemperatur: 3000K, 4000K

CRI: 80

Lumen: 481-2997

Effekt: 6-28 W

Powell Spotlight TRS Consulting

Micro Spotlight

Denna lilla spotlight finns i brun, urban grön och grå. Dess minimalistiska rörform och mörka yta gör att strålkastaren perfekt kan integreras i de naturliga funktionerna i en utomhusmiljö. En unik produkt med hög tillgänglighet som användaren enkelt konfigurerar för att uppnå optimal ljusdesign. Golv-, vägg- och takinstallationsalternativ. Tillverkad helt av anodiserat aluminium vilket ger maximal värmeavledning.
Tiltbar +/- 90º. Inkluderar en spik för markmontering och en 2,5 m kabel för att säkerställa önskad monteringsplats
En förlängningsstolpe finns att montera på, vilket gör det enkelt att justera produktens totala höjd i tre olika nivåer, samt en adapter för att montera den på plana ytor.
Innehåller två lätt utbytbara reflektorer med olika linsvinklar, inga verktyg behövs.
Innehåller ett visir för förbättrad visuell komfort och för att eliminera bländning.
Kan fås med 3 utbytbara filter: grönt för att framhäva vegetationen, gult för att bada haloljuset i varma toner och frostat för att mjuka upp halo-ljusgränserna och skapa en diffus effekt.

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 343-645

Effekt: 3-6 W

Micro Spotlight TRS Consulting

Modular Spotlight

Detta är svaret på mer eller ännu mer ljus. Detta är armaturen för golfbanor, parkeringar, flygplatser och hamnar. Du använder den där du vill få ut ljus över enorma ytor eller behöver helt enkelt massor av ljus. Modular har just det och dessutom i en mycket hållbar och kvalitativ armatur.

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 19079-41441

Effekt: 167-335 W

Modular Spotlight TRS Consulting

Cube Spotlight

Cube är kubiska strålkastare med en innovativ, kompakt och tidlös design. Deras eleganta och minimalistiska design gör dem lämpliga för de flesta miljöer. Ett brett utbud av storlekar, optik och tillbehör finns att välja på. Dessa kan vara golv-, tak- eller väggmonterade.
Kommer med dubbla kabeluttag och finns med olika styrningar RGB EASY + / RGB DMX.

 

LED

Färgtemperatur: 3000K, 4000k och RGB

CRI: 80

Lumen: 156-5015

Effekt: 2,1-54 W

Cube Spotlight TRS Consulting
Cube Spotlight TRS Consulting

Pollare

Juncus pollare

Minimalistisk design, med en brun yta, passar perfekt i alla typer av landskap. Den har en zoomlins, dold i det cylindriska ljushuset, som möjliggör manuell justering av ljusstrålen för att uppnå hög visuell komfort och träffa just där ljuset behövs.

 • Justerbar 90º
 • Kan fixeras i marken med en spik.
 • Fyra olika höjder som passar alla projektbehov. 
 • Zoomsystemet låter dig justera ljusstrålningsvinkeln.
 • Kvaliteten garanterar installationen på kustplatser och maximalt motstånd mot mekanisk påverkan.

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 418

Effekt: 6,4W

Juncus pollare TRSC
Juncus pollare TRS Consulting

Diago pollare

Citizen Streetlight

En enkel pollare med mycket hög avskärmning av ljuset. Perfekt för garageuppfarter, uteplatser, gångytor eller andra platser där det är höga krav på avskärmat ljuset. En tidlös design med enkla former.  

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 286

Effekt: 4,8W

Citizen Streetlights TRS Consulting

Stolpe, armatur och utropstecken, allt i ett. En pelare med ljus rätt och slätt. 220mm i diameter ger en rubust instalation. Självklart IP65.

LED

Färgtemperatur: 3000K, 4000K

CRI: 80

Lumen: 4257

Effekt: 54W

ROW pollare

Denna samling av Deco Tech-pollare kombinerar LED-lösningar perfekt ihop med högt ljusflöde och modern design. De finns i tre olika höjder varav den största är på 900mm och passar för de flesta sammanhang. Två mindre varianter finns på 500mm och 230mm. Den minsta passar bra för att placeras på stolpar, staket, murar eller i rabatter. Det finns även en motsvarande pollare i svartlackerad aluminium, samt den mer kantiga pollaren Cementi i samma tåliga kvalité.

För utmärkt visuell komfort är lysdioderna på den övre delen av huvudet och vinkeln på diffusorn utformade så att ljuset når ett bredare område och riktas nedåt vilket därmed också undviker eventuell bländning. Med Deco Tech-pollare får du möjligheten att kombinera det visuella uttrycket med materialen runt omkring efter dina krav och önskemål.

 • 100% integrerad. Basen helt dold inuti pollaren.
 • 100% skyddad. Inkluderar ett teknopolymerlager för att isolera basen från kontakt med marken och förhindra att aluminium skrapas under installationen.
 • 100% stabil. Bas tillverkad i aluminium med större tjocklek för att undvika svagheter och betyder att den kan installeras i privata områden i allmänna utrymmen som köpcentrum eller hotell.
 • 100% lämplig för användning vid havet. Speciell process för att förstärka det yttre skiktet av aluminium för att förhindra rost.
 • 100% rak. Inkluderar 3 extra hål för att säkerställa att alla pollare förblir helt raka under installationen och förhindrar lutning.

 

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 1071

Effekt: 17,4W

Newton och Newton Pro pollare

Newton Led Pro är den första LEDS C4-pollaren som inkluderar ett DALI-styrsystem som standard. Med förbättrad konstruktion som är utformad för att göra den mer stabil och motståndskraftig kan denna armatur användas för att belysa både stigar och gångvägar samt större områden på grund av den goda ljusnivån den erbjuder. 

Denna professionella version har en väderbeständig finish som gör den idealisk för användning i marina miljöer och förhindrar repor eller skador. Undersidan av basen har ett skyddande skikt av teknopolymer för att isolera armaturen från marken och undvika eventuell repning av aluminium under installationen, vilket sedan kan rostas över tid 

 • 100% integrerad. Basen helt dold inuti pollaren. 
 • 100% skyddad. Innehåller ett teknopolymerlager för att isolera basen från kontakt med marken och förhindra att aluminiumet repas.

Newton Pro pollare

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 2450

Effekt: 22,8W

Newton pollare 

LED

Färgtemperatur: 3000K

CRI: 80

Lumen: 573

Effekt: 12,7W

Gatubelysning

Proud Streetlight

Finns både med asymmetrisk och symmetrisk ljusbild. Den stilrena designen ger en armatur som passar in i många typer av områden och byggnadsstilar. Toppmonterad på stolpe. Självklart kan vi också tillhandahålla en rad olika typer av stolpar efter behov.

Proud Streetlights TRS Consulting

LED

Färgtemperatur: 3000K, 4000K

CRI: 80

Lumen: 3110-6328

Effekt: 40-83,5 W

ZigZag Streetlight

En spännande form med mycket bra ljus. Lampstolpe och armatur med modern design i sicksackform som är utformad för att smälta in i omgivningen samtidigt som den tar sin rättmätiga plats. Den är justerbar för att anpassa ljusintensiteten beroende på kraven i projektet.

Zigzag Streetlights TRS Consulting

LED

Färgtemperatur: 3000K, 4000K

CRI: 80

Lumen: 3110-6328

Effekt: 40-83,5 W

Scan-ray Streetlight

En armatur för när det det behövs mycket ljus. Robust och enkel med över 11000 lumen i ljusflöde är det en arbetshäst i förhållanden där mängden spelar roll.

Scan Ray Streetlights TRS Consulting
Scan Ray Streetlights TRS Consulting

LED

Färgtemperatur:  4000K

CRI: 80

Lumen: 11355

Effekt: 120 W

KONTAKTUPPGIFTER

Postadress: Pilgatan 7
564 35 Bankeryd
Mobile: +46(70) 631 11 22
info@trsconsulting.se
order@trsconsulting.se

SOCIALA MEDIER