Belysning och armaturer för offentliga och privata miljöer

Projektanpassade och flexibla lösningar

Varje projekt har unika förutsättningar: specifika krav på installation, ekonomi, ljus och gestaltning. Vi på TRS jobbar därför med flertalet olika märken och tillverkare. Vi tar fram det bästa för just ditt projekt. Vi samarbetar nära med våra partners så du kan vara trygg att du får en leverans av högsta kvalitet, med hållbara transporter och helt enligt dina önskemål.

Tillsammans hittar vi rätt lösning för dina belysningsbehov, oavsett om det gäller nya armaturer eller hjälp med renovering eller ombyggnad av befintliga. Vi hjälper dig med design och kan ta fram anpassningar och speciallösningar för just dittprojekt. Oavsett om det är vägbelysning, solcellslampor eller effektljus som goboprojektorer så har vi lösningen. Vi hittar rätt i ditt projekt!

Cyekeltunnel i Växjö

Här ser du en specialanpassad armaturlösning för en cykeltunnel i Växjö. Armaturen är inkapslad i artificiella björkar.

Gobolösning i Älmhult

På en gata i Älmhult ser du denna gobolösning med ett citat av Ingvar Kamprad. En gobo är en glas- eller metallbit som placeras i en projektor som sedan visar din önskade design på t.ex. en vägg eller ett golv.

Belysning i Varberg

I Varberg har vi installerat gatubelysning där färgen kan justeras efter årstid och behov, här lyser bollarna i orange och grönt. Till höger ser du också en lösning med 140 meter infällda LED-lister i räcket på Varbergs kallbadhus. Dessa finns med vitt ljus eller alla färger.

Cementpollare för en dekorativ utemiljö

Dessa pollare med inbyggd belysning ger ett dekorativt indirekt sken och lyser upp din bakgård eller annan utemiljö.

Vill du veta mer om våra beslysningsprodukter?

Du kan kontakta oss så hjälper vi dig.