Lysande björkar i Växjö

Publicerad: 2020-04-21

I den här kategorin visar vi upp olika belysningslösningar vi har gjort för våra kunder. Häng med! Först ut är Växjö: björkar i tunneln lyser upp för alla som passerar.

Växjö stad har fått en unik tunnel

Lysande björkar är det som illuminerar för gångtrafikanter och cyklister i Infanteritunneln i Växjö. Lösningen är gjord av samma teknik som man gör flaggstänger. Screentryckta och med en internbelysning gör björkarna ett mycket spännande inslag i tunneln. Därmed blir också en tunnel som annars kan verka anskrämlig eller till och med farlig till en trygg och trevlig plats för alla förbipasserande.

Vad vill du belysa?

I princip kan vi göra vilket mönster som helst: polkagrisränder, tigermönster, med text eller vad som helst du kan vilja visa upp och belysa. Dessa tryck placerar vi sedan på belysningsstolpar med en ljusarmatur i toppen. Mycket spännande skulle gå att gestalta med dessa – hör gärna av dig till oss med dina idéer!

Johan förverkligar dina belysningsidéer.

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer