Kungsbacka kommun väljer TRS för ljusdesign

Publicerad: 2023-04-14

TRS Consulting har signat ett 4-årigt avtal med Kungsbacka kommun som deras Ljusdesigner. Tillsammans med Ljusstudion och Beamstar bildar TRS ett av landets starkaste konstellationer av utomhusbelysningskompetens.

Kungsbacka kommuns utvecklingstakt är bland de mest expansiva i Sverige med ungefär 85 000 invånare och en befolkningsökning på cirka 1 000 personer per år. Kommunen är den näst största i Halland och i Göteborgsregionen, varav de största delarna är Kullavik, Särö, Vallda, Onsala och Kungsbacka.

Avtalet med TRS omfattar belysningsdesign av tex bostadsområden, offentliga byggnader och dess omgivningar, park- och naturområden, torg och allmänna platser, väg- och gatubelysning och övriga exploateringsområden. Projekten ska ta hänsyn till ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

– Vi är stolta att vi under de kommande åren kommer hjälpa Kungsbacka att utveckla deras belysning både strategiskt och praktiskt. Vi tackar för förtroendet de ger oss och ser mycket fram emot att få jobba med en så spännande och expansiv kommun, säger Johan Röklander, Ljusdesigner på TRS.

Typarbeten som kan förekomma:

  • Förstudier
  • Gestaltningsförslag
  • Projekterings- och bygghandlingar tex ritningar, beskrivningar mm
  • Provbelysningar
  • Skötsel- och driftplaner

Summary in English:
TRS Consulting has signed a 4-year agreement with Kungsbacka municipality as their Lighting Designer. Together with Ljusstudion and Beamstar, TRS forms one of the country’s strongest constellations of outdoor lighting expertise. We are proud that in the coming years we will help Kungsbacka to develop their lighting both strategically and practically.

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer