Vårens nya uppdrag

Publicerad: 2024-02-21

Våren närmar sig med stormsteg, och det är tydligt att behovet av innovativ belysning bara växer sig starkare. Hos TRS tar vi stolt på oss utmaningen att lysa upp era projekt och skapa enastående atmosfärer som överträffar förväntningarna. Vår ljusdesigner Johan Röklander avslöjar här vad som är på gång hos oss inom hans område.

Under den nuvarande vinterperioden har vi på TRS antagit tre helt nya spännande uppdrag. Ett av dessa är den spännande utvecklingen av Älmhults nybyggnadsområden. Här kommer vi inte bara att installera vägbelysning och parkbelysning, utan också skapa en genomtänkt plan för funktion, lek och trygghet som genomsyrar hela området – från de nya bostadsområdena till de äldre områdena som genomgår förändringar.

Vi är även stolta över att få bidra till att förhöja upplevelsen i Halmstads Teaters foajé, en historiskt betydelsefull byggnad som vi ska utrusta med moderna lösningar samtidigt som vi bevarar dess unika charm från 1954.

Det tredje uppdraget är en ära för oss, där vi kommer att arbeta tätt tillsammans med Fortifikationsverket för att förvalta och utveckla deras befintliga lokaler och områden. Vi tar på oss ansvaret att skapa tekniska lösningar för belysning i specifika miljöer som kommer att öka säkerheten och effektiviteten.

Men det är inte allt! Vi kommer också att sätta vår prägel på A6 Golfklubbs expansion i Jönköping med nya belysningslösningar som kommer att förbättra spelarnas upplevelse. Dessutom har vi arbetat tillsammans med Skövde Kyrkogårdsförvaltning för att skapa en belysningsplan som är godkänd av Länsstyrelsen och också kommer att färdigställas under våren.

Och sist men inte minst, vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete med Varbergs Energi och deras projekt, särskilt det prestigefyllda Rys och Mys-projektet som tävlar i [d]arc awards. Vi är övertygade om att vårt samarbete kommer att bidra till att de tar hem segern i kategorin bästa evenemang i höst.

Med TRS vid er sida är framgång och innovation bara en knapptryckning bort. Kontakta oss idag för att se hur vi kan lysa upp era projekt och skapa magiska atmosfärer tillsammans!
Hör gärna av dig om du vill snacka belysning!
//Johan Röklander

Utforska mer

Relaterade nyheter

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Tryggare vägarbeten med lugnande belysning

Vi är stolta att berätta om vår del i ett projekt för att göra tryggara vägarbetsplatser. TRS bidrar med expertkunskap när forskare vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI och Linköpings universitet undersöker om ljus kan få oss att köra lugnare vid vägarbeten.

läs mer